• За нас

Фирма „Аксел Трейд 2009” ЕООД е млада и бързоразвиваща се компания в сферата на дървообработващата промишленост и производството на пелети от дървесна биомаса. Нашият екип от амбициозни професионалисти работи ежедневно за усъвършенстване на дейността ни и постигане на двете ни главни цели – да бъдем сред водещите компании в бранша и да удовлетворим в максимална степен изискванията на клиентите си – предлагайки продукт с високо, непроменливо качество и действително отговарящ на лабораторния си анализ!

Към днешна дата ние спокойно и уверено можем да предложим на нашите клиенти екологично чист, покриващ европейските стандарти за качество продукт.

Ние Ви предлагаме:

  • Доверие
  • Надеждност
  • Почтеност и честна търговия
  • Дългосрочни бизнес отношения
  • Създаване на търговски мрежи
  • Комбинации за оптимизиране на продуктовия пазар
  • Логистични решения

За нас ще бъде удоволствие да работим заедно!

Производство на иглолистни пелети

Избираме я с грижа за околната среда, така че да съхраним най-ценният ни дар – природата и едновременно с това да доставим във Вашият дом аромата на гората и топлината на дървото.

Аксел Трейд 2009“ ЕООД асистира клиентите в доставката на пелети до различни дестинации в цялата страна. За повече информация може да се свържете с нас на посочените от нас телефон и e-mail адрес. Ние ще изготвим оферта за Вас, която включва цената на дървесните пелети спрямо сезона, както и сумата за транспорт.

В производството на качествени дървесни пелети ние използваме изключително технологична, обла дървесина.

Производственият капацитет на “Аксел Трейд 2009“ ЕООД е над 20 000 тона пелети годишно, което само по себе си значи, че в склада ни винаги има такива, които на момента да „тръгнат“ към посочен от Вас адрес!

Предприятието ни за пелети е ситуирано в гр. Самоков, само на 60км от гр. София (където също дистрибутираме) в полите на величествената и красива Рила планина. От тук именно идва суровината за нашите дървесни пелети – от качествена иглолистна дървесина.

Call Now Button