КОЕ НИЕ ПРАВИ ПО-ДОБРИ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Ние, екипът на „Schneider Pellets, имаме една основна цел – да бъдем сред водещите компании в бранша и за това предлагаме продукт с най-високо качество.

Един от най-големите плюсове на отоплението на качествени пелети е, че при употребата им, замърсяването на въздуха намалява драстично. Нашият продукт има сертификат EN Plus и е Клас А1. Дървесните пелети се разделят в три класа – А1, А2 и В, като това зависи от качеството на използваната целулоза, т.е. доколко тя има примеси. Определящият показател е остатъчната пепел, като при при продуктите на „Schneider Pellets” то е до 0,7%. Този тип пелети са предназначение за употреба в бита. Пелетите с клас А2 и В са с много по-голям процент остатъчна пепел и се ползват за промишлена дейност.

Най-добрите пелети

През юни 2019 г. ние получихме сертификат En Plus A1, който се издава от италианския официален сертифициращ орган ENAMAgroenergieс номер n.2/188 в съответствие с регулаторните изисквания UNI EN ISO 17225/2014 части 1 и 2 и UNI EN ISO 15234/2011 и 2012 като сертифициран производител  на пелети клас А1. Това е нашето доказателство пред клиентите ни, че при производството не се използват лепила и препарати за избелване, а работим само с чиста целулоза.

Най-добрите пелети

Предприятието ни е ситуирано в град Самоков, близо до София. От тук идва суровината за нашите пелети – качествена иглолистна целулоза от санитарна сеч. Тя преминава през няколко стъпки – смилане, сушене и пресоване, за да се превърне накрая в един висококачествен продукт, който да достигне до потребителите.

Нашите пелети се предлагат  в чували по 15кг./1050кг. на палет/, които се складират в чисти и сухи складове,в очакване дадостигнат Вашия дом, за да Ви доставят топлината, от която имате нужда.

калорични пелети Schneider